Fortelt / Isabella telte | Århus, Kolding, Horsens

Stort udvalg af fortelte og Isabella telte
Find dit næste fortelt hos Vejle Caravan
Mange har stor glæde af et fortelt, når de camperer. På grund af vores store udvalg hos Vejle Caravan kan du være sikker på at finde dit næste fortelt hos os. Vi ligger centralt i landet med kort køretid fra Kolding, Horsens og Århus, og vores udvalg er bestemt værd at tage turen for.

Campingvognens fortelt er feriens samlingspunkt

Et fortelt bliver naturligt samlingspunktet, når man camperer, da der er langt mere plads, end der er i en campingvogn. Derfor har det stor betydning, hvilken model man vælger.

Forteltet skal naturligvis passe til campingvognens størrelse. Når dette krav er opfyldt, skal der tages stilling til, hvor stort det skal være, hvordan det skal se ud og så videre. Afhængigt af om dit ønske er, at der skal være plads til mange mennesker, en lille familie eller noget helt tredje, kan du finde det rette fortelt hos os.


Isabella telte - et af Danmarks bedste mærker

Vi fører et meget stort udvalg af Isabella telte. Isabella er et dansk brand, som er et af landets absolut bedste – og det er ikke tilfældigt, at brandet er et af landets mest populære. Brandet går altid forrest, når det gælder design og innovative løsninger. Vælger du et telt fra Isabella, er du garanteret en god pris, som vi kan stå inde for. Netop derfor finder du et meget stort udvalg af Isabella telte hos os.

Vi hjælper dig med at finde det rette fortelt

Hvad end du ønsker et af vores Isabella telte, eller du ønsker et andet fortelt, hjælper vi med at finde den rette. Du vil møde erfarne medarbejdere, som har stort kendskab til, hvordan man finder den rette model, som står klar til at hjælpe dig.

Ambassador Dawn

Ambassador Dawn

Capri North

Capri North

Forum Etna

Forum Etna

Penta Etna

Penta Etna

Commodore North

Commodore North

Commodore Dawn

Commodore Dawn